program

   

7 czerwca (środa) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-18.00

   

10.00 - 18.00

Indywidualne konsultacje z dietetykiem, analiza składu i masy ciała - Akademia Skutecznej Diety – stoisko, hala B

    11.00 Ceremonia Otwarcia Targów – scena, hala B
    14.30 Wręczenie nagród w konkursie dla gości branżowych – scena, hala B
    13.00 - 14.00 Niemalejący trend dietetyczny w branży spożywczo-gastronomicznej - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2
    14.15 - 15.15 Podstawy dietetyki. NNKT ryb jednym z najważniejszych związków w diecie - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2
  Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A
  3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B
   

8 czerwca (czwartek) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-18.00

    10.15 - 11.15 Diety alternatywne – plusy i minusy. Nabiał – przodującym lub całkowicie wykluczonym produktem wśród diet - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety,
I piętro, sala konferencyjna 2
    11.00 - 16.00 Norwesko-Polskie Forum Akwakultury / Norwegian – Polish Aquaculture Forum - organizator Ambasada Norwegii / organizer Royal Norwegian Embassy - I piętro, sala konferencyjna 1A / I floor, conference room 1A
    11.00 Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52
    11.30 - 12.30 Cukier, tłuszcz i sól - uzależnienie i ryzyko zdrowotne - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2
    13:00 - 16:00 II Pomorskie Forum chłodnictwa transportowego - Odpowiedzialni. Za. Świeżość. –EcoTerm S.C., Carrier Transicold Polska Sp. z o.o. , I piętro, sala konferencyjna 2
    13.00 Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52
    14.30 Wręczenie nagród w konkursie dla gości branżowych – scena, hala B
    15.00 Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52
    15.00 - 15.20 Ceremonia wręczenia nagród w konkursie Mercurius Gedanensis Targów Foodexpo i Polfish; Pucharów Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej - scena, hala B
  Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A
  3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B
   

9 czerwca (piątek) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-16.00

    10:00 - 15:00 Spotkanie Partnerów Programu MSC / MSC Programme Partners’ Meeting - I piętro, sala konferencyjna 1A / I floor, conference room 1A
  Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A
  3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B
Organizator zastrzega sobie możliwość zmian w programie - stan na dzień 17 maja 2017